dilluns, 13 de març del 2017

Whatsapp Web o Telegram per ordinador?

#hoenviojo, alfabetització adults, alfabetització digital adults madurs, classes, Ho Envio JO, WhatsApp, WhatsApp Web, Telegram ho envio jo

Whatsapp Web o Telegram per ordinador?


Cap a l'any 2015 ja va sortir per a PCs i MAC uns versio instal·lable de Whatsapp. La més popular i actual de les xarxes socials, i la forma més comú de comunicació de la humanitat, abans de les trucades de telèfon.

WhatsApp Web segueix vivint a l'ombra de l'aplicació mòbil. No obstant això, en els últims mesos ha anat guanyant adeptes i cada vegada són més els usuaris de WhatsApp que aprofiten les seves hores a l'ordinador, ja sigui a casa, a la feina o a l'institut o la Uni en el cas dels joves, per utilitzar la versió web del servei de missatgeria .


Però, què és WhatsApp web? 

Tu pots tenir el Whatsapp (el client de xat més utilitzat per a smartphone) al mòbil, descarregat, com té tothom. Però també el pots tenir per web, i per tant parlar pel teu portàtil o PC de sobretaula. Això s'aconsegueix mitjançant el Whatsapp Web, que el Google Chrome permet carregar.

Doncs simplement això, una versió de l'aplicació mòbil a la qual podem accedir a través de qualsevol ordinador que compta amb un navegador (Preferiblement que sigui la versió més actualitzada del Firefox, Chrome, Opera o Safari). WhatsApp web reflectirà les converses i missatges que ja tinguem al telèfon mòbil. A més, totes les converses que tinguem a través de l'ordinador també quedaran guardades en el Smartphone.

L'avantatge més evident de WhatsApp web és que podràs conversar d'una manera més fàcil mitjançant el teclat físic de l'ordinador. També podràs compartir enllaços i imatges d'una forma més senzilla ja que t'estalviaràs alguns passos més que si ho fessis des del telèfon.

Però si WhatsApp web no ha acabat de convèncer els usuaris de l'aplicació és per les seves múltiples inconvenients.

WhatsApp WebWhatsApp web no és capaç d'emmagatzemar converses en el núvol, només fa d'intermediari. Això suposa un estalvi considerable en termes d'infraestructura per a la companyia, però és clar té els seus desavantatges. Cal pensar que fins i tot, el seu competidor més directe, Telegram, també ha creat la seva pròpia versió per a web.

En aquesta ocasió us hem d'alertar d'un risc per als usuaris de Whatsapp Web o Telegram Web, és a dir, els que utilitzeu les aplicacions de Whatsapp i de Telegram (en principi només per a mòbil) també en el vostre ordinador.

Què pot passar? Quin és el perill?

 LES IMATGES!! Doncs les imatges encriptades que tu obres quan t'envien, normalment de broma, però si les obres al PC amb el Whatsapp Web. Cal vigilar, perquè les imatges poden contenir codis encriptats (normalment ja en porten) però maliciosos (malware).


Per tant, un altre consell que us hem de donar: vigileu amb les imatges que obriu al Whatsapp i si és via web amb més raó!


Si tens dubtes, CONTACTA AMB Ho Envio JO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada