dimecres, 8 de febrer del 2017

Edició de vídeo fàcil

#hoenviojo, alfabetització adults, alfabetització digital adults madurs, classes, Contacte, Video, #appliacions, Filmora, Filmora Go

Cada dia fem més fotos i vídeos amb el nostre dispositiu mòbil. Però i com les podem editar per a fer un vídeo curtet d'un esdeveniment? 

A través d’una App o (#applicació) que a la vegada és un programa per a ordinador, tauleta o telèfon. El seu nom és FILMORA, i hi podeu accedir a través dels enllaços.

Per què Filmora per a editar vídeos?

En primer lloc ens agradaria destacar 4 potencialitats importants de Filmora.
L’aplicatiu és disponible per a diverses plataformes i sistemes operatius, amb el que podem en tot moment utilitzar telèfons mòbils, tauletes, ordinadors (PCs o MAC). Passa massa vegades que descobrim una app genial, i que ens diuen… –“Jo tinc un MAC i no hi és”. O –“Pel meu Iphone és pagant”, o –“Tinc un PC amb Windows Vista encara”. Amb aquest aplicatiu, ho tenim tot solucionat.
Existeix evidentment la versió Free (gratis), i la Pro (pagant). La Free sincerament pot fer coses molt interessants sense necessitats de posar massa “floritures” al vídeo.
Permet utilitzar imatges i audios enregistrades des de telèfons mòbils, i no cal anar transformant o convertint amb altres programes.
És molt intuïtiva, i vàlida per a tots els nivells. No cal tenir un nivell molt alt de coneixements. Pots anar provant, i Youtube és ben ple de tutorials que ens ajuden a utilitzar-la. Si no la coneixeu, us la recomanem.

Fem un cop d’ull a l’aplicació?

FilmoraGo és la millor aplicació per editar vídeos amb persones de totes les edats, des del mòbil. És totalment gratuïta, sense marques d’aigua ni límit de temps. Filmora Go ajuda a fer vídeos divertits , conservar-los i compartir-los directament en totes les xarxes socials. La millor manera de veure com n’és de fàcil és veure el vídeo que ens explica com funciona l’aplicació. 

I per a PC i MAC Filmora Video Editor

Permet als usuaris editar vídeos i pistes d’àudio simplement arrossegant i deixant anar. La seva interfície és molt més neta que la d’iMovie per a MAC, que és una de les més utilitzades a nivell mundial.
Filmora ofereix als usuaris gairebé tot el que necessiten per fer un gran vídeo: eines bàsiques d’edició, efectes especials, i cançons. És famós pels seus selectes efectes: filtres, superposicions, gràfics en moviment, text animat i títols. Igual com l’APP per a telèfons mòbils, tots els usuaris poden trobar l’estil que estiguin buscant. I
A banda, que si heu fet un enregistrament,  i esteu massa satisfets amb el teu material, o ha quedat fosc, o li voleu donar un efecte de “peli d’aventures”, o “film dels anys 20”, es pot utilitzar Filmora per millorar. Permet també estabilitzant el vídeo, utilitzant la pantalla verda per posar objectes en moviment, canviar la cara d’una persona (face-off), aplicar mosaic, canviar la inclinació, ajustar la brillantor i saturació, i així successivament.
Disposa també d’una àmplia biblioteca de “músiques lliures” que es poden utilitzar, i amb les que no cal patir pels drets d’autor. 

Et deixem un resum de com funciona el Filmora Go per a telèfon, i si aneu una mica perduts, ja ho sabeu, Contacteu amb Ho Envio JO, i planifiquem una sessió de formació! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada